Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Szent Flórián Krt. 8.
E-mail küldése

Bemutatkozás

„A mély gyász, amelyet egy szeretett lény halálakor érzünk, abból a megérzésből fakad, hogy minden egyénben rejlik valami leírhatatlan, valami, ami csak rá jellemző, és ezért teljességgel pótolhatatlan.”

Arthur Schopenhauer

 

A síremlék a gyász, a végtisztesség, az elmúlás megtestesítője. Ezen fogalmakat rendkívül nehéz materiális formába önteni. Egy érzést, amely leírhatatlan, a fájdalom, amelyet jelképez. Olyat kell alkotni, ami tükrözi a hőn szeretett ember valóját, és egyben visszaadja a hátrahagyottak szeretetét, szomorúságát, emlékezését. Meggyőződésem, hogy szeretteinknek méltó emléket kell állítanunk, melyre tekintve felidézhetjük őket, vissza tudunk gondolni az eltöltött időre.

Több mint 33 éve foglalkozom kőfaragással, sírkövek kialakításával, megmunkálásával. A szakmában töltött idő megtanított arra, hogy minden ember egyedi, és minden hozzám fordulóval kiemelten kell foglalkoznom, empatikusan, osztozva a fájdalmukban.

Épp ezért a letisztult, szolid síremlékek mellett, a gyászolók kérésére egyedi darabok kialakítását is készséggel vállalom és a legnagyobb szakmaisággal készítem el- legyen szó sírkőről, urna kriptáról, kriptáról, vagy egy régi síremlék felújításáról.

 

A fenti menüpontokban megtekintheti eddigi munkáimat, az általam használt alapanyagok leírását, és megtalálja elérhetőségeimet.

 

Kérem, keressen bizalommal!

Kiss Miklós, kőfaragó

 
Kiss Miklós Kőfaragó - Magyar